StandUp4StartUp

Imaš rješenje za gorući problem? Predstavi svoju poduzetničku ideju i osvoji novčanu nagradu!

Hrvatska inicijativa za dijalog (HRID) stavlja veliki naglasak na mlade, poduzetništvo, inovacije, jačanje privatnog sektora. Kao i druge parlamentarne stranke, za svoje djelovanje smo primili novac iz držvnog proračuna. Tim ćemo novcem financirati različite projekte, a najveći dio smo odlučili uložiti u inovativne poduzetničke projekte. Ne uzimamo udio niti se želimo miješati u poslovanje. Mi samo vraćamo novac i to mladima kojima želimo olakšati proces stvaranja dodane vrijednosti.

HRID je stranka koja pomaže poduzetnicima!

Pobjednike naših start-up natjecanja izabrat će stručno povjerenstvo na natjecanju otvorenom za javnost. Vjerujemo da će nagrada u vrijednosti 15.000 kn pomoći pobjedničkim timovima u uvijek izazovnim poduzetničkim počecima.

Što je start-up?

Start-up ne označava bilo kakvu vrstu (nove) tvrtke ili poduzetničke inicijative. Start-up je prije svega nova i mlada tvrtka koja proizvodi skalabilna tehnološka rješenja s velikim potencijalom za rast.

Tko se može prijaviti

-građani Republike Hrvatske, mladi i perspektivni poduzetnici
-registrirane tvrtke (bio koji oblik pravne osobe) koje ne postoje dulje od tri godine

Oblik natjecanja:

StandUp4StartUp je natjecanje u predstavljanju poduzetničkih projekata (tzv. pitching competition). Odabrani će se timovi natjecati pred publikom i stručnom komisijom na način da će svaka tvrtka morati predstaviti svoj start-up projekt u 5-minutnoj prezentaciji, nakon čega će uslijediti kratka diskusija i odgovori na pitanja članova komisije. Službeni i jedini jezik natjecanja, prijava i prezentacije je hrvatski.

Rokovi:

Rok za prijavu: 15.4.
Rezultati: 18.4
Radionice: 20-22.4
Natjecanje: 26.04.2016

Prijavi se: